Πριν από λίγες μέρες δέχθηκα την πρόσκληση της Danone Nutricia Hellas και του Οργανισμού «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σε ένα μοναδικό zero food waste μάθημα μαγειρικής, υπό την επίβλεψη του σεφ Πέτρου Συρίγου, στο εστιατόριό του με την ονομασία «Γήτεμα στη Νέα Σμύρνη». Στόχος: Να μαγειρέψουμε 100 μερίδες φαγητού, οι οποίες επρόκειτο να διατεθούν για καλό σκοπό! Δεν μπορούσα να πω όχι σε μια τέτοια πρόσκληση.
Φόρεσα άνετα ρούχα και αθλητικά για να αντέξω την ορθοστασία και βρέθηκα πρωί πρωί ανάμεσα σε φίλους και συναδέλφους φορώντας όλοι μας μια λευκή ποδιά μαγειρικής.
Ο σεφ Πέτρος Συρίγος μάς έδειξε πώς θα κάνουμε τις...